در این مقاله قصد داریم تا در مورد نحوه اخذ اقامت کاری سوئد به بحث بپردازیم.

نحوه اخذ اقامت کاری سوئد

قاعده اصلی این است که قبل از ورود به سوئد باید درخواست اقامت کاری سوئد را بدهید و مجوز کار به شما داده شود. در صورت درخواست آنلاین، دستورالعمل های مشخصی در مورد چگونگی پر کردن درخواست برای شما و جود دارد و در آن راهنمایی برای آنچه که باید با درخواست ارسال کنید، به شما داده می شود. این باعث می شود که شما به راحتی کار خود را پیش ببرید و شانس خود را برای تصمیم سریع افزایش دهید.

اخذ اقامت کاری سوئد

اخذ اقامت کاری سوئد

اطلاعات برای شخصی که مجوز کار سوئد را دارد و مایل به تمدید این درخواست است.

هنگامی که شما برای تمدید مجوز کار خود درخواست می کنید، اداره مهاجرت بررسی می کند که آیا شما طبق قوانین سوئد در طول مدتی که اجازه و اقامت کاری سوئد را داشته اید عمل کرده اید یا خیر،، باید اسنادی را ارائه دهید که نشان می دهد که حقوق و دستمزد بیمه برای هر ماه که شما اقامت کاری سوئد را داشته اید پرداخت شده است یا خیر.

اخذ اقامت کاری سوئد

اخذ اقامت کاری سوئد

۱٫پیشنهاد کار

برای کسب مجوز کار، شما باید پیشنهاد کاری در سوئد داشته باشید. کارفرمای شما باید حداقل ۱۰ روز قبل، این پیشنهاد اشتغال را در سوئد و اتحادیه اروپا / EEA و سوئیس اعلام کرده باشد.

۲٫کارفرما درخواست خود را مبنی بر استخدام شما را آغاز می کند

کارفرمای شما در سوئد، با تکمیل پیشنهاد استخدام، درخواست مجوز کار را آغاز می کند. کارفرمای شما نیاز به اطلاعات در مورد نام شما، تاریخ تولد، شهروندی، تحصیلات و آدرس ایمیل شما دارد.

اخذ اقامت کاری سوئد

اخذ اقامت کاری سوئد

مهم است که شما به آدرس ایمیلی که به کارفرمای خود داده اید دسترسی داشته باشید تا زمانی که در مورد اجازه درخواست کاری سوئد برای شما ارسال شود. آژانس مهاجرت سوئد از این آدرس ایمیل برای برقراری ارتباط با شما در طول دوره درخواست استفاده خواهد کرد.

۳٫شما یک ایمیل دریافت می کنید

هنگامی که کارفرمای شما پیشنهاد اشتغال را به شما ارائه می دهد، یک ایمیل با اطلاعاتی در مورد نحوه درخواست مجوز کار دریافت خواهید کرد.

اخذ اقامت کاری سوئد

اخذ اقامت کاری سوئد

شما در درخواست تان اطلاعاتی در مورد خودتان ارائه می دهید. اگر خانواده تان با شما به سوئد می آیند، باید برای مجوز اقامت برای آنها در همان زمان درخواست دهید. شما همچنین باید بررسی کنید که اطلاعات مربوط به شرایط اشتغال شما که در پیشنهاد کاری مطرح شده بوده است مربوط به آنچه که شما و کارفرمای شما موافقت کرده اید، است یا خیر.

اخذ اقامت کاری سوئد

اخذ اقامت کاری سوئد

۴٫اسناد مورد نیاز برای اقامت کاری سوئد

اسناد زیر اسکن شده یا عکس گرفته شده و با درخواست شما ارسال می شود

  • کپی های صفحات پاسپورت که اطلاعات شخصی شما را نشان می دهد
  • عکس
  • امضا
  • گذرنامه
  • مدت اعتبار گذرنامه
  • بار کد موجود در صفحه شناسنامه
  • آیا شما مجاز به زندگی در کشورهای غیر از کشور خود هستید یا خیر
  • اصل و نسب (اصلیت)
  • اگر درخواست تجدیدنظر برای اقامت کاری سوئد را دارید، باید اسناد دیگر را هم به درخواست خود اضافه کنید.
اخذ اقامت کاری سوئد

اخذ اقامت کاری سوئد

اگر خانواده شما همراه شما باشد و شما هم در همان زمان برای آنها درخواست پر کرده باشید که همراه با شما اقامت کاری سوئد را بگیرند، از شما خواسته می شود تا مدارک زیر را ارسال کنید.
  • کپی های صفحات گذرنامه آن ها که اطلاعات شخصی شان در آن قرار گرفته
  • عکس
  • امضا
  • شماره گذرنامه
  • مدت اعتبار گذرنامه
  • بار کد
  • آیا آنها مجاز به زندگی در کشورهایی غیر از کشورشان هستند
  • اصل و نسب آن ها
  • کپی از گواهی های ازدواج یا معادل آن (برای زوج های متاهل یا شرکای ثبت شده)
  • اسنادی که نشان می دهد شما در کشور خود زندگی کرده اید (برای زوجین)
  • گواهی تولد برای کودکان
  • مدارکی که نشان می دهد که کودکان بالای ۲۱ سال به لحاظ مالی به والدین خود وابسته هستند.

اسناد فوق باید توسط مترجم رسمی و معتبر به سوئدی یا انگلیسی ترجمه شود. شما باید یک کپی از سند اصلی و یک نسخه از ترجمه آن ها را ارائه دهید.

اخذ اقامت کاری سوئد

اخذ اقامت کاری سوئد

  1. هزینه را پرداخت کنید و درخواست خود را ارسال نمایید.

در بیشتر موارد شما باید هزینه ای پرداخت کنید. شما می توانید با استفاده از Visa یا مستر کارت پرداخت کنید. هنگامی که هزینه پرداخت می شود شما درخواست خود را ارائه می دهید. شما و کارفرمای خود یک ایمیل دریافت خواهید کرد که تأییدیه درخواست شما را ارائه می کند. آژانس مهاجرتی سوئد با شما تماس خواهد گرفت و در صورت نیاز اطلاعات بیشتری در اختیار شما قرار می دهد.

۶٫اداره مهاجرت درخواست اقامت کاری سوئد را مورد بررسی قرار می دهد.

آژانس مهاجرت سوئد برای تصمیم گیری در مورد درخواست شما، تمام جزئیات پر شده توسط شما را مورد بررسی قرار می دهد و همه اسناد لازم را مورد باز بینی قرار می دهد. این بدان معنی است که زمان پردازش کوتاه تر خواهد بود اگر تمام اطلاعات لازم از ابتدا در اسناد شما قرار داشته باشد. توجه داشته باشید که آژانس مهاجرتی سوئد ممکن است در برخی موارد نیاز به بررسی مجدد درخواست شما داشته باشد حتی اگر تمامی مدارک شما به درستی برای آن ها ارسال شده باشد.

اخذ اقامت کاری سوئد

اخذ اقامت کاری سوئد

  1. اطلاعات مورد نیاز برای کارت اقامت سوئد

اگر شما بیش از سه ماه اجازه اقامت در سوئد را دارید، یک کارت مجوز اقامت دریافت خواهید کرد. این کارت ثابت می کند که شما مجاز به اقامت در سوئد هستید و حاوی اطلاعاتی از قبیل اثر انگشت و عکس شماست.

اگر به ویزای ورود به سوئد نیاز دارید، باید به سفارت یا کنسولگری سوئد در اسرع وقت برای عکسبرداری و اثر انگشت سر بزنید. شما باید این کار را حتی اگر قبلا کارت اقامت سوئد داشته اید، انجام دهید، زیرا اطلاعات ذخیره نشده است. اگر خانواده تان نیز برای مجوز اقامت سوئد درخواست داده اند، باید در سفارت یا کنسولگری از آن ها عکس گرفته شود. همیشه قبل از ورود به سوئد با سفارت یا کنسولگری خود تماس بگیرید.

اگر به ویزای ورود به سوئد نیاز ندارید، می توانید پس از ورود به سوئد اطلاعات مربوط به کارت اقامت را به اداره مهاجرت سوئد ارسال کنید. با این حال، قبل از اینکه به سوئد سفر کنید، باید برای اقامت کاری سوئد و دریافت مجوز آن اقدام نمایید.

اخذ اقامت کاری سوئد

اخذ اقامت کاری سوئد

  1. پذیرش اقامت کاری سوئد

شما یک ایمیل دریافت خواهید کرد که شما و درخواست تان را تصدیق کرده است. شما مجوز تان را از سفارت یا کنسولگری دریافت خواهید کرد. کارفرمای شما نیز از ایمیل اطلاعیه ای در مورد این تصمیم دریافت خواهد کرد.

هنگام دریافت پذیرش باید گذرنامه تان را همراه داشته باشید. اگر مجوز کار شما داده شده است، کارت اخذ اقامت را ظرف چهار هفته پس از عکسبرداری و اثر انگشت در سفارت یا کنسولگری دریافت خواهید کرد.

کارت مجوز اقامت در زمان پذیرش تولید می شود. ما نمی توانیم تولید یا تحویل کارت را سرعت دهیم.

در صورتیکه به صورت آنلاین درخواست شما پذیرش نشود

شما با حضور در سفارت و یا کنسولگری سوئد در کشورتان قادر به پیگیری و پر کردن مدارک مورد نیاز خواهید بود.

منبع

اقامت سوئد