اقامت کانادا

jasper national park patricia lake - اقامت کانادا

اقامت کانادا از طریق کار:

متقاضیان درخواست اقامت دایم کانادا باید در زمینه ی کار خود تجربه، دانش و مهارت لازم را برای اخذ اقامت کاری کانادا داشته باشند. تسلط فرد متقاضی اقامت کاری کانادا به زبان انگلیسی و قانونی بودن سن کار او از دیگر موارد الزامی اخذ اقامت کاری کانادا می باشد. این شرایط به صورت جداگانه مورد بررسی قرار می گیرد و در نهایت مانند یک آزمون طبق مناسب بودن فرد برای کار و اقامت دایم کانادا از یک تا صد به او نمره می دهند. حداقل نمره ی قابل قبول برای اخذ اقامت کشور کانادا از طریق کار نمره ی 67 می باشد.

imageedit 25 9593219224 248x300 - اقامت کانادا

مزایای اخذ اقامت کانادا از طریق موسسه حقوقی بین المللی رابین

عدم پرداخت هرگونه وجه

no dollars accepted 300x300 - اقامت کانادا

اطمینان خاطر با سپردن وجه اخذ اقامت در دفترخانه اسناد رسمی به امانت تا زمان دریافت کارت اقامت

(تنها موسسه مهاجرتی در ایران با سیستم امانتی دفترخانه اسناد رسمی ) 

moneybox 300x300 - اقامت کانادا

استفاده رایگان از خدمات وکیل کانادایی ( کانادایی متولد کانادا ) مجموعه رابین در کانادا

images 1 1 - اقامت کانادا

اخذ اقامت کانادا از طریق

    تحصیلی  در دوره های دبیرستان و دانشگاه همراه با خدمات دریافت ویزای والدین و قابل تبدیل به اقامت دائم

(investor program ) سرمایه گذاری کبک

(express entry ) اکسپرس اینتری

اخذ ویزای مولتی  کانادا 

مجموعه رابین در جلسه مشاوره با بررسی شرایط هر متقاضی بهترین روش را به وی پیشنهاد می نماید

۲۶۸۰۴۵۶۹   ۲۶۸۰۴۵۹۹ تلفن تماس و مشاوره

اقامت دانشجویی، سرمایه گذاری و ویزای مولتی کانادا

کشور کانادا سالانه بطور متوسط پذیرای 250،000 مهاجر از سرتاسر دنیا است. از آنجایی که کشور کانادا از ثبات اقتصادی کم نظیری برخوردار است موجب شده تا افراد زیادی از سرتاسر جهان ، کانادا را برای ادامه زندگی و یا تحصیل خود برگزینند.

کشور کانادا، یازدهمین اقتصاد بزرگ جهان است و یکی از ثروتمندترین کشورهای دنیا محسوب می شود.کانادا به عنوان عضو سازمان همکاری اقتصادی و توسعه (OECD) و یکی از اعضای گروه هشت کشور صنعتی دنیا، دارای اقتصاد گسترده و گوناگونی است.

در جقیقت این کشور، سرزمین فرصت هاست و بستر مناسبی را برای افرادی که قصد سرمایه گذاری در سطوح برون مرزی را دارند، فراهم کرده است.

در زمینه بازار کار ،کانادا تا سال سه سال آینده ، بیش از یک میلیون شغل جدید ایجاد خواهد کرد که تحصیل کردگان داخل این کشور نخواهند توانست، آنها را پوشش دهند و دولت کانادا با توجه به برنامه ریزی های انجام شده، قصد دارد تا با توسعه بخش های زیر بنایی همچون نفت، ساختمان سازی، پزشکی و پرستاری، معدن و کشاورزی به تعداد این مشاغل بیفزاید.

افراد متخصص در این کشور دستمزدهای خوبی دریافت می‌کنند و  به یاد داشته باشید که داشتن تحصیلات عالی می‌تواند فرصت‌های شما را برای یافتن یک کار عالی  بالا ببرد.

اقامت دانشجویی در کشور کانادا

سالانه بیش از 130 هزار دانشجو از سرتاسر جهان به کانادا مهاجرت می کنند تا دوران تحصیل خود را در دانشگاه های این کشور بگذرانند. کانادا یک سیستم آموزشی با کیفیت بالا را همراه با فرصت های بسیار و فرهنگ غنی به دانشجویان ارائه می دهد. تحقیقات، نشریات علمی و همکاری های بین المللی سه جنبه ای است که دانشگاه های کانادا بر آن تمرکز دارند.

و اما مراحل دریافت ویزای دانشجویی:

1.ابتدا باید تصمیم بگیرید که می خواهید در کدام یک از دانشگاه های کانادا تحصیل کنید تا نامه پذیرش خود را از این دانشگاه دریافت نمائید.

2.بررسی کنید که آیا برای تحصیل در کانادا نیاز به ویزای تحصیلی کانادا دارید یا خیر

3.برای اخذ ویزای دانشجویی کانادا درخواست دهید

4.تهیه مدارک مورد نیاز برای ویزای دانشجویی در کشور کانادا

5.ارائه ی مدارک مهارت های زبانی مورد نیاز برای تحصیل در کانادا

6.بیومتریک و مصاحبه

سرمایه گذاری در کانادا

برنامه مهاجرت به کانادا از طریق سرمایه گذاری (IIP) با هدف پیشرفت اقتصاد کانادا و رشد دراز مدت کسب و کار در این کشور از طریق سرمایه و توان افراد مدیریتی شکل گرفته است که کمک موثری به اقتصاد این کشور کرده است.

سرمایه گذاران علاقه مند به دریافت ویزای سرمایه گذاری در کانادا باید :

-نشان دهند که آنها تجربه کسب و کار و تجارت را دارند.

-ثروتی با حداقل ارزش 1600000 دلار کانادا (CAD) داشته باشند که از راه قانونی بدست آمده است.

-800000 دلار کانادا (CAD) سرمایه گذاری کنند.

میتوان هنگام سرمایه گذاری در کانادا ، آن را بین ایالات مشارکتی تقسیم کرد. این ایالات از این پروژه ها برای توسعه اقتصاد خود و ایجاد اشتغال برای 5 سال استفاده خواهند کرد. سرمایه گذاری شما در کانادا تضمین شده است چون پس از 5 سال این مبلغ به طور کامل از طریق دولت کانادا بازگردانده خواهد شد.

اگر با درخواست ویزای سرمایه گذاری موافقت شود،باید قبل از صدور ویزای اقامت دائم در کانادا، سرمایه گذاری باید ظرف کمتر از 30 روز انجام شود . اداره ویزا نامه ای در خصوص دستورالعمل های جاری برای شما ارسال خواهد کرد. تا زمانی که سرمایه گذاری شما انجام نشود ویزای اقامت دائم به شما ارائه نخواهد شد.

ویزای مولتی کانادا

ویزای توریستی کانادا یک گزینه مهاجرتی موقت در کشور کانادا است که اجازه می دهد گردشگران برای گردشگری و گذران اوقات فراغت به این کشور سفر کنند. ویزای توریستی کانادا نیز با عناوین ویزای بازدید کانادا و یا ویزای اقامت موقت کانادا (TVR) شناخته می شود. ویزای توریستی کانادا برای مدت حداکثر شش ماه به فرد داده می شود.

ویزای توریستی کانادا دو نوع است:

1)ویزای یک بار ورود یا سینگل

2)ویزای چند بار ورود یا مولتی

هر دوی این ویزاها برای یک دوره ثابت دارای اعتبار هستند و بعد از پایان یافتن مدت آن، غیر قابل استفاده می شوند.

ویزای یک بار ورود به کانادا برای صاحب آن، این امکان را فراهم می آورد تا تنها یک بار وارد کانادا شود. ویزای چند بار ورود یا مولتی این اجازه را به فرد می دهد تا در طول شش ماه بدون اخذ ویزای مجدد، هر اندازه که مایل است از کانادا خارج و دوباره برگردد .

مراحل درخواست ویزای توریستی کانادا

1)در این مرحله تعیین می کنید که درخواست شما برای ویزای کانادا از چه طریقی انجام شود.(آنلاین یا حضوری)

 2)دانلود تمامی فرم ها از سایت و تکمیل اطلاعات

3)آماده کردن مدارک خواسته شده در چک لیست های دانلود شده

4)پرداخت هزینه های بررسی پرونده

5) ارسال فرم درخواست در سایت رسمی سفارت کانادا و دریافت رسید برای پیگیری نتیجه اعلام شده از طرف سفارت

6) پیگیری نتیجه ی درخواست ویزای توریسیتی به صورت آنلاین



در مورد نویسنده

rabin: