آیا قصد دارید در کانادا اقامت کنید و یا مدت اقامت خود را افزایش دهید؟ و نیاز دارید تا تمام روش های مهاجرت به کانادا را بدانید؟

آیا شرایط اقامت در کانادا را دارید؟

آیا می خواهید برای کار، تحصیل، بازدید، مسافرت و یا اقامت کانادا مهاجرت کنید؟

هر برنامه مهاجرتی که دارید، نیازمند تحقیق و الزامات خاص خود است. همچنین برنامه های مختلف فرم های مختلفی دارند که تنها با صرف ۱۰ تا ۱۵ دقیقه قادر به تکمیل آن هستید.

در فرم پیش روی شما ممکن است سوالاتی در مورد:

  • ملیت
  • سن
  • توانایی زبانی
  • اعضای خانواده
  • تحصیلات
  • تجربه کاری
  • درآمد
  • جزئیات هر پیشنهاد شغلی

بر اساس پاسخ هایتان، به شما اطلاع خواهیم داد که از چه طریقی برای مهاجرت به کانادا اقدام کنید.

در این مقاله قصد داریم تا شما را با روش های مختلف مهاجرت به کانادا آشنا کنیم. با ما همراه باشید …

مهاجرت به کانادا از طریق مهارت و کار در کبک (Quebec Skilled-worker)

کبک (Quebec) با دولت کانادا در مورد مهاجرت قرار داد ویژه ای دارد. این استان دارای قوانین خاص خود برای انتخاب مهاجران است و به هر شخصی اجازه مهاجرت به کانادا را نمی دهد.

برای مثال برای اینکه به عنوان یک کارگر ماهر در کبک درخواست مهاجرت به کانادا کنید و از سوی آن ها پذیرفته شود شما باید موارد زیر را با دقت بالایی رعایت کنید و این تائیدیه ها را دریافت نمایید:

  1. تائیدیه (CSQ) ، (IRCC) ، پناهندگی و مهاجرت برای تبدیل شدن به یک شهروند کانادایی
  2. از این موضوع اطمینان حاصل کنید که آیا شما واجد شرایط مهاجرت به کانادا به عنوان یک کارگر ماهر منتخب در کبک هستید.
  3. پس از اینکه استان کبک شما را تایید کند، به شما برای اقامت دائم IRCC اعطا می شود.
  4. مدام این موضوع را بررسی کنید که درخواست های شما چه مدت طول می کشد.
  5. پس از اینکه شما درخواستتان را برای کبک برای مهاجرت به کانادا فرستادید، و تایید شدید، از ادامه فرآیند حتما مطلع شوید و تنها این کار را با مراجعه به موسسات حقوقی و مهاجرتی در خواهید یافت.
  6. پس از انجام این مراحل خود را آماده کنید و بدانید که چه زمانی باید در کانادا حاضر باشید.

یکی دیگر از روش های مهاجرت به کانادا از طریق سرمایه گذاری (Immigrant Investor Venture Capital Program) است.

اگر شما یک سرمایه گذار بین المللی هستید که مهارت ها و توانایی های لازم برای کمک به اقتصاد کانادا و ادغام با جامعه کانادایی را دارید، می توانید واجد شرایط درخواست اقامت دائم تحت برنامه مهاجرت به کانادا از طریق سرمایه گذار (IIVC) باشید.

از واجد شرایط بودن خود در این مورد اطمینان لازم را حاصل کنید که این موضوع جز با مراجعه به موسسات حقوقی مهاجرتی بدست نمی آید.

در این رابطه سوالات بسیاری برای افراد پیش می آید که به چند نمونه از آنها در این قسمت میپردازیم:

چه معیارهایی برای “فعالیت تجاری و یا سرمایه گذاری در مهاجرت به کانادا از طریق سرمایه گذاری مورد سنجش قرار میگیرد؟

متقاضیانی که به عنوان سرمایه گذاران مهاجر انتخاب می شوند باید نشان دهند که درآمد خود را حداقل از ۱۰ میلیون دلار CDN از طریق کسب و کار قانونی یا فعالیت های سرمایه گذاری به دست آورده اند.

به عنوان مثال:

درآمد یا سود سرمایه ای که از طریق مالکیت یا مدیریت شرکت های بازرگانی و غیر انتفاعی به دست آمده است؛ درآمد حاصل از فعالیت های بخش خصوصی، از قبیل سرمایه گذاری سهام عمومی یا قرار دادن سهام خصوصی.

لطفاً توجه داشته باشید که درآمد خالص شخصی که از طریق ارث و یا ارزش اقامت اولیه شما به دست آمده است محاسبه نمی شود، زیرا این به معنای “فعالیت های تجاری یا سرمایه گذاری” برای این برنامه نیست.

از همه سرمایه گذاران انتخاب شده خواسته خواهد شد تا یک گزارش و سند رسمی برای ارزیابی منبع ثروت خود به آنها ارائه کنند.

آیا میتوان با سرمایه گذاری ۲ میلیون دلار در صندوق سرمایه گذاری مهاجرین، CDN را دریافت کرد؟

شما با هر سرمایه گذاری در صندوق سرمایه گذاری مهاجرین قادر خواهید بود CDN را دریافت کنید، چه پس از پایان دوره سرمایه گذاری مبلغی را دریافت کنید و یا در طول سرمایه گذاری، که البته این موضوع به عملکرد صندوق بستگی دارد.

و سوالاتی از این قبیل که بسیار هستند. موسسه حقوقی مهاجرتی و سرمایه گذاری رابین در این حیطه مشاورین حرفه ای در اختیار دارد و شما را در این امر یاری میکند.

روش های مهاجرت به کانادا

روش های مهاجرت به کانادا

مهاجرت به کانادا از طریق روش های تخصصی نووااسکوشیا (Nova Scotia Skilled Worker)

در این برنامه افرادی که بیش از یک سال دارای سابقه کار هستند به راحتی می توانند با توجه به اینکه دارای تحصیلات عالی هستند بدون هیچگونه پیشنهاد کاری به کانادا مهاجرت کنند.

از دیگر روش های مهاجرت به کانادا از طریق دعوتنامه از سوی خانواده اشاره کرد.

در صورتیکه یکی از اعضای خانواده شما در کانادا زندگی، کار و یا تحصیل میکند، میتواند برای شما دعوتنامه بفرستد. سن تقریبی شما باید بالاتر از ۱۸ سال باشد. این شخص حتما باید یکی از شرایط زیر را دارا باشد:

  1. شهروند کانادایی باشد.
  2. شخصی ایرانی که در کانادا به عنوان ایرانی تحت حمایت قانون کانادا باشد.
  3. شخصی که اقامت دائمی کانادا را داشته باشد.
  4. همسر کانادایی داشته باشند.

برنامه مهاجرت آتلانتیک یکی از روش های مهاجرت به کانادا است.

یک کارگر ماهر خارجی و یا شخصی تحصیل کرده می تواند برای مهاجرت به کانادا در خواست بدهد.

اکسپرس انتری و یکی از روش های مهاجرت به کانادا به عنوان یک کارگر حرفه ای

کانادا مهاجران ماهر را به عنوان ساکنان دائمی بر اساس توانایی آنها برای اقامت در کانادا انتخاب می کند و در اقتصاد خود شرکت می کند. این سیستم برای مدیریت چگونگی کار افراد با تجربه و ماهر برای مهاجرت به کانادا اکسپرس انتری نامیده می شود.

یکی دیگر از روش های مهاجرت به کانادا برنامه ویزا شروع کار در کانادا برای کارآفرینان مهاجر با مهارت و یا شرکت های استارت-آپ (start-up) است.

کانادا از این نقطه نظرات به این شرکت ها بها میدهد که:

  1. خلاق هستند.
  2. می توانند برای کانادایی ها کار ایجاد کنند.
  3. می تواند در مقیاس جهانی رقابت کنند.

دلایل بسیاری وجود دارد که شما کانادا را برای مهاجرت انتخاب کنید چرا که:

  1. دارای اقتصادی قوی ست.
  2. مالیات کمی دارد.
  3. هزینه های کمی برای ایجاد کسب و کار دارد.
  4. برای پژوهش و نوآوری بسیار پیش قدم و فعال است.
  5. کیفیت زندگی در کانادا بسیار بالا است.

مهاجرت به کانادا از طریق خود اشتغالی از دیگر روش های مهاجرت به کانادا محسوب می شود.

کانادا در برنامه خود اشتغالی به دنبال افرادی ست که بتوانند در کانادا کار خود را شروع کنند، این افراد باید دارای ویژگی هایی از این قبیل باشند:

در مورد فعالیت های فرهنگی و ورزشی تجربه قبلی داشته باشند و یا قصد انجام این کارها را داشته باشند. کانادا نیاز به افرادی دارد که بتوانند سهم قابل توجهی در زندگی فرهنگی و یا ورزشی آن داشته باشند.

روش های مهاجرت به کانادا

روش های مهاجرت به کانادا

مهاجرت به کانادا از طریق برنامه انتخاب استانی (PNP) از دیگر روش های مهاجرت به کانادا است.

اکثر استانهای کانادا می توانند مهاجران را از طریق برنامه انتخاب استانی (PNP) انتخاب کنند. این مهاجرین باید مهارت ها، آموزش و تجربه کاری برای کمک به اقتصاد آن استانی که می خواهند در آنجا زندگی کنند، داشته باشند.

هر استان دارای “جریان” خود (برنامه های مهاجرتی خاصی باشد) و معیارهای PNP خود را داشته باشد. به عنوان مثال ممکن است یکی از استان ها دانشجویان، افراد کسب و کار، کارگران ماهر یا کارگران نیمه ماهر را هدف قرار دهد. همانطور که می دانید از تاریخ ۱ ژانویه ۲۰۱۵، بسیاری از استانها اکسپرس انتری را راه اندازی کرده اند.

توجه: البته کبک برنامه انتخاب استانی ندارد. ( برای اطلاع از استان هایی که این برنامه را دنبال میکنند از مشاورین موسسه حقوقی مهاجرتی و سرمایه گذاری رابین مشاوره بگیرید. همین حالا تماس بگیرید.)

مراقبین – گزینه ای برای دریافت اقامت دائم کانادا

سه راه برای درخواست اقامت دائم، بر اساس تجربه کار در کانادا، به عنوان یک مراقب وجود دارد.

اگر واجد شرایط هستید، می توانید از هر یک از این گزینه ها برای دریافت اقامت دائم کانادا استفاده کنید.

  1. برنامه مراقبت از کودکان

شما می توانید از طریق کلاس مراقبت از کودکان درخواست دهید اگر شما حداقل دو سال در خانه از کودکان نگهداری کرده اید و در کانادا زندگی می کنید.

  1. برنامه نگهداری از افرادی که نیاز به مراقبت های شدید پزشکی دارند.

اگر حداقل دو سال در کانادا کار کرده باشید شما می توانید از طریق مراقبت از افراد دارای نیازهای پزشکی بالا درخواست بدهید:

پرستاری با تجربه عملی ثبت شده یا با مدرک قانونی

کمک پرستار

مراقبت از بیمار در خانه

  1. برنامه پرستار خانوادگی (Live-in Caregiver)

در این برنامه باید فرد و یا پرستار دارای مدرک دیپلم به بالا باشد و به طور عملی و تجربی به مدت یک سال کار کرده باشد و یا به طور آموزشی ۶ ماه خدمات پرستاری گذرانده باشد.

مهاجرت از طریق پناهندگی یکی دیگر از روش های مهاجرت به کانادا است.

شما همچنین میتوانید با فرستادن درخواست پناهندگی به کانادا، نحوه ورود به کانادا به عنوان پناهنده نیز درخواست اقامت در کانادا بدهید.

بعضی از افراد مجاز به مهاجرت به کانادا نیستند. آنها تحت قانون مهاجرت کانادا غیر قابل قبول شناخته شده اند.

دلایل بسیاری وجود دارد که ممکن است شما را در کانادا قبول نکنند، در صورتیکه:

  1. شما یک خطر امنیتی هستید.
  2. شما حقوق بشر و یا حقوق بین الملل را نقض کرده اید.
  3. شما به جرم محکوم شده اید، یا در خارج از کانادا جرمی انجام داده اید.
  4. شما با جرایم سازمان یافته ارتباط دارید.
  5. شما یک مشکل بهداشتی جدی دارید.
  6. شما یک مشکل مالی جدی دارید.
  7. شما در درخواست خود یا در مصاحبه دروغ گفته اید.
  8. شما شرایط و قانون مهاجرت کانادا نخوانده اید و به آن توجه نکرده اید.
  9. یکی از اعضای خانواده شما اجازه ورود به کانادا را ندارد.

اگر دلیلی معتبر برای سفر به کانادا دارید، می توانید یک مجوز اقامت موقت بگیرید.