اقامت استارت آپ – کارآفرینی

فهرست مطالب

ویزا استارت آپ

اقامت استارت آپ – کارآفرینی

بر کسی پوشیده نیست که استارت‌آپ‌ها کمک زیادی به اقتصادهای محلی می‌کنند. آنها همچنین تعداد زیادی از افراد بسیار ماهر را برای مهاجرت به کشورهای میزبان جذب می کنند.بنابراین، کشورهای مختلف برنامه‌های اقامت موقت را به نام «ویزاهای کارآفرین» برای جذب کارآفرینان از نقاط مختلف جهان راه‌اندازی کردند. شرایط، شرایط و الزامات درخواست در کشورهای مختلف متفاوت است. وجه مشترک این است که همه آنها راهی برای شروع سفر کارآفرینی شما با مزایای مختلف هموار می کنند.

در اینجا، ما فهرست کشورهایی را جمع آوری کرده ایم که ویزای راه اندازی را به کارآفرینان در سراسر جهان ارائه می دهند. علاوه بر این، ما همچنین شما را از طریق روند درخواست و الزامات راهنمایی خواهیم کرد. برای دریافت مشاوره تخصصی در مورد استارت آپ ها اینجا را کلیک کنید.

ویزای کارآفرینی یا ویزای استارتاپ چیست؟

ویزای کارآفرینی یا ویزای استارتاپ چیست؟

ویزای کارآفرین یک اجازه اقامت مشروط موقت است که توسط کشورهای مختلف راه اندازی شده است تا به مردم اجازه دهد تجارت خود را در سطح بین المللی توسعه دهند. این یک دسته ویزا برای کارآفرینانی است که سرمایه جمع آوری می کنند یا به دنبال اقامت دائم پس از آن هستند.

ویزای کارآفرینی در صورت رعایت شرایط خاص به ویزای اقامت دائم تبدیل می شود.

این بدان معناست که کارآفرینان اکنون فرصتی ارزشمند برای راه اندازی کسب و کار در یک کشور خارجی دارند. فرد به سادگی باید در یک تجارت موجود سرمایه گذاری کند یا کسب و کار خود را در یک کشور خارجی راه اندازی کند. بنابراین، می‌توان گفت، بنیان‌گذاران یک کسب‌وکار سودآور این شانس را دارند که کار خود را در محیطی بهتر متعهد و اجرا کنند. این حرکت بین المللی می تواند یکی از بهترین تصمیمات زندگی شما باشد. این به یک موسس استارت آپ کمک می کند تا با گروه های سرمایه گذار که قادر به تامین مالی محصولات و خدمات نوآورانه شما هستند، همکاری کند.

علاوه بر این، تمام برنامه های ویزا نیاز به سرمایه گذاری خاص و یک طرح تجاری جامع دارند. واجد شرایط بودن این الزامات، ماهیت کسب و کار و چگونگی رقابت موفقیت آمیز کسب و کار را مستند می کند.

نحوه انتخاب ویزای استارت آپ مناسب

نحوه انتخاب ویزای استارت آپ مناسب

انجام تجارت در هر نقطه از دنیای امروز آسان شده است. اما توجه داشته باشید که هر کشوری منابع کافی برای حمایت از انواع مشاغل را ندارد. علاوه بر این، حتی اگر همه منابع وجود داشته باشد، ممکن است شرایط کاری مناسبی را ارائه نکنند. منجر به شکست کسب و کار می شود. بنابراین، هنگام تصمیم گیری در مورد اینکه کدام ویزای کارآفرین برای شما مناسب است، باید عاقلانه عمل کنید.

از آنجایی که هر کشور چیزهای متفاوتی را به یک بنیانگذار استارتاپ نوپا ارائه می دهد، او باید وضعیت شخصی خود را برای بهترین تناسب ارزیابی کند. بنابراین، قبل از استفاده از تحقیق و تصمیم بگیرید که کدام بازار برای کشف این صنعت مناسب است. اطمینان حاصل کنید که می‌توانید مهارت‌ها و فناوری‌هایی را استخدام کنید که در کشور خود تهیه آن‌ها برایتان دشوار بود.

همانطور که مطالعه را ادامه می دهید، فهرستی از کشورهایی را خواهید یافت که می توانند زمینه ایده آلی برای استارت آپ به شما ارائه دهند. ما همچنین الزامات و شرایط هر یک از آنها را ذکر کرده ایم که در نهایت به شما امکان می دهد تصمیم بگیرید کجا می توانید تجارت خود را توسعه دهید.

ویزاهای استارتاپی جهان: کشورهایی که ویزای کارآفرینی ارائه می دهند

ویزاهای استارتاپی جهان: کشورهایی که ویزای کارآفرینی ارائه می دهند

با این حال، زمان آن رسیده است که افق های خود را گسترش دهید و ایده خود را به جهان ارائه دهید! مشخص کنید کدام یک از کشورها برای شما بهترین کار را دارند.

ویزای کارآفرینی آمریکا

ویزای کارآفرینی آمریکا

ویزای کارآفرینی ایالات متحده یک راه عالی برای ورود به آمریکا برای استارتاپ است. علاوه بر این، انواع مختلفی از ویزا وجود دارد که برای کارآفرینان مهاجر عالی است. به عنوان مثال، ویزای EB، ویزای H-1B، ویزای سرمایه گذاری معاهده E-2، ویزای L-1 و ویزاهای 0. تمامی ویزاها دارای مراحل درخواست و شرایط متفاوتی هستند. بیایید هر یک از آنها را با جزئیات مرور کنیم.

EB-Visas: مهاجرت مبتنی بر استخدام
EB-Visas برای کارآفرینانی است که می خواهند به طور دائم در ایالات متحده کار کنند و مستقر شوند. علاوه بر این، این نوع ویزا دارای پنج سطح است که هر کدام دارای ترتیب اولویت متفاوتی هستند.

ویزای EB-1

ویزای EB-2

ویزای EB-5

ویزای H-1B

ویزای E-2: سرمایه گذاران معاهده ( متاسفانه فعلا ایران از لیست خارج شده است)

ویزای L-1

ویزای O-1

ویزای B-1

ویزای استارتاپ کانادا

ویزای استارتاپ کانادا

اگر شما یک موسس استارت آپ واجد شرایط هستید، می توانید برای ویزای استارتاپ کانادا اقدام کنید. به عنوان یکی از کارآفرین ترین برنامه های ویزا، اجازه اقامت دائم در کشور را می دهد. علاوه بر این، نکته مهم برای واجد شرایط بودن برای این برنامه، دریافت پشتیبانی برای کسب و کار خود (مانند سرمایه گذاران) از یک سازمان تعیین شده است. به آن نامه حمایت نیز می گویند.

شرایط
یکی از الزامات ضروری این است که متقاضی باید به اندازه کافی تسلط داشته باشد تا بتواند به زبان های انگلیسی، فرانسوی یا هر دو از طریق مدرک شهروندی و مهاجرت کانادا ارتباط برقرار کند.
پنج نفر می توانند صاحب یک تجارت شوند. با این حال، هر یک از آنها باید حداقل 10 درصد از سهام رای را داشته باشند. به عبارت دیگر، صاحبان مشاغل باید حداقل 50 درصد از کل سهام رای شرکت را داشته باشند.
متقاضی باید ثابت کند که بودجه کافی برای حمایت از خود و اعضای خانواده اش در کانادا دارد. توجه داشته باشید که شما مجاز به قرض گرفتن نیستید.
کسب و کار شما باید نوآورانه باشد تا بتوانید در صنعت رقابت کنید و همچنین کانادایی ها را استخدام کنید.
متقاضی باید حداقل سرمایه گذاری 200000 دلار کانادا از یک صندوق سرمایه گذاری معتبر داشته باشد. از طرف دیگر، 75000 دلار از یک گروه فرشته تعیین شده. علاوه بر این، اگر کسب‌وکار شما در دسته برنامه‌های انکوباتور/شتاب‌دهنده فهرست شده است، نیازی به تامین سرمایه مورد نیاز ندارید.
چگونه درخواست شود
هنگامی که شرایط فوق را برآورده کردید، باید بسته برنامه را دریافت کنید که شامل راهنمای دستورالعمل و چک لیست سند است. شما به راحتی می توانید فرم را در رایانه خود پر کنید.
همچنین مطمئن شوید که فقط اطلاعات صحیح را وارد کرده اید و پس از تکمیل فرم را چاپ کنید. هر گونه اطلاعات اشتباه می تواند منجر به رد درخواست شود.
تمام مدارک ذکر شده در چک لیست را جمع آوری کنید و همراه با درخواست چاپ شده در یک پاکت مهر و موم قرار دهید. هزینه درخواستی را که شامل هزینه های پردازش برای شما و هرکسی که در برنامه گنجانده شده است، پرداخت کنید، هزینه حق اقامت دائم (RPRF، بیومتریک، و پرداخت های شخص ثالث. می توان آن را به صورت آنلاین پرداخت کرد.
ظرف 30 روز پس از ارسال درخواست، عکس و اثر انگشت خود را بگیرید. درخواست برای تأیید بیشتر پردازش می شود.
پس از تایید، دفتر ویزا با شما تماس می گیرد و از شما پاسپورت می خواهد تا ویزای اقامت دائم شما را صادر کند.

ویزای کارآفرین Tier 1 انگلستان

ویزای کارآفرین Tier 1 انگلستان

بر اساس گزارش بانک جهانی در ماه مه 2019، بریتانیا به عنوان هشتمین کشور آسان در جهان برای انجام تجارت رتبه بندی شده است. به خصوص پس از راه اندازی ویزای کارآفرینی Tier-1، بسیاری از کارآفرینان برای راه اندازی شرکت های خود به بریتانیا مهاجرت کردند. این برنامه به مقدار قابل توجهی سرمایه گذاری نیاز ندارد. این ویزا به مدت سه سال و چهار ماه اعطا می شود و قابل تمدید به مدت دو سال است. علاوه بر این، برنامه ویزای Tier 1 به تجار با سرمایه بین 50000 پوند تا 200000 پوند اجازه می دهد تا یک شرکت مستقر در بریتانیا راه اندازی یا خریداری کنند.

از 29 مارس 2019، ویزای Tier-1 Entrepreneur برای متقاضیان جدید بسته شده است. این طرح با ویزای مبتکر جایگزین شده است.

چه کسانی می توانند برای ویزای مبتکر اقدام کنند؟
هر کسی که مایل به راه اندازی و راه اندازی یک کسب و کار نوآورانه در انگلستان است می تواند برای ویزای مبتکر اقدام کند. به شرطی که کسب و کار با هر چیز دیگری در بازار متفاوت باشد. علاوه بر این، شما همچنین باید ایده کسب و کار خود را توسط یک نهاد تأیید شده تأیید کنید، که به آن نهاد تأیید کننده نیز گفته می شود.

علاوه بر این، شما باید سایر شرایط واجد شرایط بودن را نیز برآورده کنید. به عنوان مثال، شما باید قادر به صحبت کردن، خواندن، نوشتن و درک انگلیسی باشید. شما باید دانش انگلیسی خود را در طول کل فرآیند اثبات کنید.

این ویزا به شما اجازه می دهد تا سه سال در انگلستان بمانید.

ویزای استارتاپ لیتوانی

ویزای استارتاپ لیتوانی

لیتوانی می تواند یک مقصد عالی برای یک کارآفرین نوپا باشد. در حالت ایده آل، زیرا برای کسب مجوز، بنیانگذاران یک کسب و کار نیازی به واجد شرایط بودن معیارهای سرمایه یا اشتغال ندارند. همچنین برای بنیانگذاران یک سال اقامت صادر می شود و مجاز به همراه داشتن اعضای خانواده می باشند. همچنین متقاضی می تواند ویزای خود را برای یک سال دیگر تمدید کند در صورتی که تمامی شرایط استاندارد مهاجرت را داشته باشد.

شرایط
این استارتاپ باید در بخش‌های فناوری مانند بیوتکنولوژی، فناوری نانو، فناوری اطلاعات، مکاترونیک، الکترونیک یا فناوری‌های لیزر فعالیت کند.
متقاضی نیاز به تاییدیه ای از اداره مهاجرت دارد که در آن ذکر شود ایده تجاری برای برنامه مناسب است.
چگونه درخواست شود
متقاضی می تواند یک درخواست آنلاین از طرف تیم، تجربیات، کسب و کار ارسال کند و به صورت آنلاین مصاحبه شود.
فرم درخواست را پر کنید که بنیانگذاران، تیم، محصول و استراتژی کسب و کار را توضیح دهد.
همراه با درخواست، مدارک دیگری که صلاحیت شما را بیان می کند مانند CV و دیپلم بارگذاری کنید.
پس از آن، درخواست و مصاحبه ضبط شده برای تایید به کمیته ارزیابی مستقل ارسال می شود. این ممکن است حدود 15 روز طول بکشد.

ویزای فناوری فرانسه

ویزای فناوری فرانسه

ویزای فناوری فرانسه برای بنیانگذاران استارت آپ و سرمایه گذاران شرکت های فناوری است که به مدت چهار سال در فرانسه زندگی و کار کنند. متقاضیان همچنین می توانند اعضای خانواده نزدیک خود را نیز در برنامه قرار دهند. علاوه بر این، همسر نیز مجاز به کار در فرانسه بدون هیچ گونه مجوز کار اضافی است.

شرایط واجد شرایط بودن برای ویزای فنی فرانسه
موسس استارت‌آپ باید توسط انکوباتورها یا شتاب‌دهنده‌های شریک فرانسوی تک ویزا از طریق فرآیند انتخاب مناسب انتخاب شود.
متقاضی همچنین باید از Directcte (یک سازمان عمومی فرانسوی) تأییدیه بگیرد و برنامه ای برای یک استارت آپ نوآوری اقتصادی در فرانسه داشته باشد.
شرایط واجد شرایط بودن برای ویزای بلیط فنی فرانسه
استارتاپ باید با یک انکوباتور فرانسوی یا یک شتاب دهنده مشارکت داشته باشد.
باید حداقل دو بنیانگذار داشته باشد که از بین آنها فقط یکی می تواند تابعیت فرانسه را داشته باشد.
متقاضیان باید به زبان انگلیسی تسلط داشته باشند، و استارتاپ باید تنها تمرکز آنها در هنگام اقامت در کشور باشد. همچنین مهاجران در طول دوره ویزای 12 ماهه مجاز به جستجوی راه های شغلی دیگر نخواهند بود.

ویزای بلیت فناوری فرانسه برای کارآفرینانی است که می‌خواهند کسب‌وکاری ایجاد کنند اما نمی‌خواهند تعهد طولانی‌مدت و الزامات حمایت مالی ویزای فناوری فرانسه را انجام دهند. این یک برنامه شتاب 6 ماهه برای شرکت های در مراحل اولیه است. علاوه بر این، برای هر موسس بودجه ای بین 12500 تا 25000 یورو به همراه فضای اداری رایگان ارائه می شود.

ویزای فناوری فرانسه

ویزای استارتاپ دانمارک

همه افراد خوداشتغال خارج از اتحادیه اروپا با ایده های تجاری نوآورانه، مقیاس پذیر و ایده آل مبتنی بر فناوری می توانند برای ویزای استارتاپ دانمارک درخواست دهند. ویزا به مدت 24 ماه اعطا می شود و امکان تمدید بعدی برای پنج سال وجود دارد. علاوه بر این، متقاضی می تواند اعضای نزدیک خانواده خود را نیز در برنامه قرار دهد.

شرایط
متقاضی باید به زبان انگلیسی تسلط داشته باشد و بتواند از نظر مالی خود را تامین کند. این بدان معناست که او باید حداقل بین 137,076 DKK و 319,236 DKK پس انداز داشته باشد.
علاوه بر این، طرح کسب و کار باید توسط یک پانل استارت آپ دانمارکی و آژانس دانمارکی برای استخدام و ادغام بین المللی ارزیابی شود.
چگونه درخواست شود
پس از تایید طرح تجاری شما، می توانید برای اجازه کار و اقامت در دانمارک اقدام کنید. شما باید مدارکی را ارائه دهید که نشان دهنده منابع مالی و صلاحیت شما باشد.

ویزای استارتاپی استونی

ویزای استارتاپی استونی

این ویزا به بنیانگذاران و کارمندان استارت آپ های غیر اتحادیه اروپا اجازه می دهد تا شرکتی را در استونی راه اندازی و رشد دهند. متقاضیان می توانند برای ویزای سه یا 12 ماهه اقدام کنند. با این حال، بنیان‌گذارانی که قبلاً استارت‌آپ‌های خود را در این کشور ثبت کرده‌اند نیز باید برای اجازه اقامت موقت که حداکثر 5 سال اقامت داشته باشند، درخواست دهند.

شرایط
اگر متقاضی بپذیرد که حداقل 130 یورو در ماه در استونی هزینه کند، واجد شرایط این برنامه خواهد بود.
کسب و کار/شرکت باید توسط کمیته راه اندازی تایید شود.
علاوه بر این، متقاضی باید یک مدل کسب و کار نوآورانه و مقیاس پذیر با پتانسیل جهانی ارائه دهد.
همچنین فرد باید دارای بیمه نامه معتبر استونی باشد که حداقل 30000 یورو را پوشش می دهد.
چگونه درخواست شود
بنیانگذاران باید فرم درخواست ویزا را با جزئیات طرح تجاری و تیم خود پر کنند. این بیشتر توسط کمیته استارت آپی متشکل از اعضای جامعه استارتاپی استونی ارزیابی می شود.

برنامه کارآفرینی استارتاپی ایرلند

برنامه کارآفرینی استارتاپی ایرلند

ایرلند برای افرادی که مایل به ایجاد استارت آپ در این کشور هستند ویزای کارآفرینی صادر می کند. اگرچه این برنامه نیاز به سرمایه کمی بالاتری دارد، اما مزایای تجاری منحصر به فردی را برای مهاجران فراهم می کند، مانند مشوق های مالیاتی مانند مالیات های کم شرکت. اقامت به مدت دو سال و گزینه ای برای تمدید آن به مدت سه سال اعطا می کند.

شرایط
این تجارت باید کمتر از پنج سال قدمت داشته باشد و دفتر مرکزی آن در ایرلند باشد.
شرکت نوآور باید پتانسیل ایجاد ده شغل و کسب حداقل 1 میلیون یورو گردش مالی را در عرض 3 تا 4 سال داشته باشد.
همچنین، باید 50000 یورو برای یک بنیانگذار استارت آپ و 30000 یورو برای هر بنیانگذار بعدی برای سرمایه مورد نیاز وجود داشته باشد.
چگونه درخواست شود
همانطور که درخواست را پر می کنید، باید مدارکی را تأیید کنید که از ایده ویزای برنامه کارآفرینی استارت آپ ایرلندی حمایت می کند. همچنین از شما خواسته می‌شود که بیانیه شخصیت‌های پلیس کشورهایی را که در آن ساکن بوده‌اند ارائه دهید.

ویزای استارتاپ ایتالیا

هر استارتاپی که بخواهد در ایتالیا گسترش یابد تا از بودجه تحقیق و توسعه بهره مند شود. متقاضیان ویزای خوداشتغالی خود را با اعتبار 1 ساله و امکان تمدید 2 ساله دریافت خواهند کرد.

شرایط
سهم فردی متقاضی در کسب و کار باید 50000 یورو باشد.
علاوه بر این، شرکت/استارت آپ باید کمتر از پنج سال قدمت داشته باشد و گردش مالی کمتر از 5 میلیون یورو داشته باشد. همچنین، نباید هیچ گونه سود توزیعی در گذشته وجود داشته باشد.
یک سوم اعضای تیم باید دارای مدرک دکترا باشند یا دو سوم باید دارای مدرک کارشناسی ارشد باشند.
لازم نیست یک شرکت در ایتالیا مستقر باشد. با این حال، یکی از مقرهای آن باید در ایتالیا باشد، که منجر به مشارکت مالیاتی می شود.
چگونه درخواست شود
روش درخواست ساده است و می تواند به طور مستقیم یا با درخواست در یکی از برنامه های جوجه کشی ایتالیا انجام شود. متقاضی باید فرم درخواست را پر کند و یک طرح تجاری را شامل شود، یک کپی از پاسپورت شما نامه ای مبنی بر اثبات منابع مالی را پوشش می دهد.

ویزای استارتاپ سوئد: اقامت خوداشتغالی

برنامه اقامت خوداشتغالی سوئد از افرادی که می خواهند برای اهداف تجاری بیش از سه ماه در آنجا بمانند حمایت می کند. این ویزا به کارآفرین اجازه می دهد تا به مدت دو سال در سوئد بماند و امکان تمدید آن به اقامت دائم را نیز داشته باشد.

شرایط
متقاضی باید در زمینه کاری خود با تجربه باشد و حداقل 50 درصد مالکیت کسب و کار خود را که در سوئد اجرا می شود، داشته باشد.
علاوه بر این، شرکت باید بتواند پس از دو سال از تمامی متقاضیان و اعضای خانواده حمایت کند.
چگونه درخواست شود
پس از واجد شرایط بودن برای معیارهای واجد شرایط بودن، می توانید به عنوان یک فرد خوداشتغال برای اجازه اقامت اقدام کنید. می توانید به صورت آنلاین یا حضوری درخواست دهید. کلیه مدارک مورد نیاز مانند گذرنامه، صورتحساب بانکی، قرارداد مشارکت، گواهی اشتغال به کار قبلی و شرکت هایی که به نام شما در داخل و خارج از سوئد ثبت شده اند را تأیید کنید.

به یاد داشته باشید: کل فرآیند ممکن است تا یک سال طول بکشد، از زمانی که درخواست خود را ارسال می کنید تا زمانی که به نتیجه تصمیم گیری در مورد پرونده خود برسید. همه چیز بستگی به دقت اسناد شما دارد.

در یک یادداشت جانبی، سوئد یکی از بهترین کشورها برای کارآفرینان محسوب می شود.

برنامه کارآفرینی استارتاپی ایرلند

ویزای استارتاپ اسپانیا: ویزای اقامت برای کارآفرینان

برنامه ویزای استارت آپ اسپانیا با هدف ارائه فرصت مهاجرت به کارمندان ماهر و سرمایه گذاران خارج از اتحادیه اروپا است. علاوه بر این، دریافت این ویزا نسبتا آسان است و در صورت تایید موفقیت آمیز، یک سال اقامت برای متقاضی ارائه می شود.

شرایط
متقاضی باید تمام مدت در اسپانیا بماند.
همچنین، او نیاز به ارائه گزارشی از اداره بازرگانی دارد که نیت طرح تجاری را تأیید می کند
همچنین باید حساب های بانکی را با پس انداز کافی برای تامین هزینه خود و متقاضیان نشان دهد.
چگونه درخواست شود
موسسان استارت آپ های خارجی در خارج از کشور می توانند برای ویزای کارآفرینی در کنسولگری اسپانیا اقدام کنند. علاوه بر این، کسانی که قبلاً به طور قانونی در اسپانیا اقامت دارند می توانند برای مجوز کارآفرینی در اسپانیا درخواست دهند. علاوه بر این توصیه می شود با سفارت نیز مشورت کنید.

برنامه ویزای استارتاپ پرتغال

برنامه ویزای استارتاپ پرتغال

پرتغال در چند سال گذشته کارآفرینان و سرمایه گذاران زیادی را به خود جذب کرده است. برنامه ویزای راه اندازی پرتغال به بنیانگذاران کسب و کار خارجی اجازه می دهد تا کسب و کارهای جدیدی را در شاخه ای از یک کسب و کار موجود در این کشور راه اندازی کنند. با این حال، شرایطی وجود دارد.

شرایط
استارتاپ باید فناوری محور باشد.
باید بتواند هر سال گردش مالی 325000 یورویی ایجاد کند.
علاوه بر این، ایده استارتاپ باید نوآورانه باشد، دارای پتانسیل بازار و ایجاد شغل باشد.
چگونه درخواست شود
در صورت برآورده کردن تمام شرایط، درخواست ویزا را در یک پلت فرم آنلاین پر کنید. اطمینان حاصل کنید که برنامه را به زبان پرتغالی یا انگلیسی ترجمه و ارسال کنید. انکوباتور پس از بازبینی های متعدد آن را پردازش و تأیید می کند. پس از تایید درخواست، از طریق پورتال آنلاین اعلان دریافت خواهید کرد.

فراموش نکنید که تمام مدارک لازم برای فرآیند واجد شرایط بودن را تأیید کنید.

برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد آن، راهنمای ما در مورد ویزای استارتاپ پرتغال را بررسی کنید.

غ4

اقامت استارتاپ هلند

اگر به دنبال یک پایگاه بین المللی برای نوآوری در کسب و کار خود هستید، هلند می تواند زمینه خوبی را به شما ارائه دهد. متقاضیان تایید شده به استارتاپ دلتا معرفی می شوند. این مشارکت بین دولت، شتاب دهنده ها، گروه های سرمایه گذاری و استارت آپ ها است. این سازمان‌ها بنیان‌گذاران جدید استارت‌آپ در هلند را راهنمایی و راهنمایی می‌کنند. بر اساس این برنامه، بنیانگذاران یک سال فرصت دارند تا کسب و کار خود را با پتانسیل توسعه یک ساله راه اندازی کنند.

شرایط
متقاضی باید ثابت کند که حداقل 13000 یورو برای حمایت از خود سرمایه دارد.
کارآفرین و تسهیل کننده باید در ثبت تجارت اتاق بازرگانی ثبت نام کرده و طرح گام به گام هدایت شده را ارائه دهند.
چگونه درخواست شود
هر کسی که مایل به درخواست است می تواند درخواست خود را به خدمات مهاجرت و تابعیت ارسال کند. پس از ارسال درخواست، هزینه درخواست را ارسال کنید. در صورت تایید، متقاضی می تواند اجازه اقامت را از دفتر IND یا یکی از مراکز مهاجرت هلند دریافت کند.

ویزای نوآوری تجاری استرالیا

با ویزای نوآوری تجاری استرالیا، کارآفرینان و سرمایه گذاران خارجی می توانند کسب و کار خود را در این کشور راه اندازی، رشد و حرکت دهند. متقاضی اجازه دارد با این ویزا به مدت چهار سال و سه ماه در این کشور اقامت کند.

شرایط
متقاضی باید باتجربه و دارای سابقه تجاری موفق باشد. علاوه بر این، او باید توسط یک نهاد استرالیایی برای درخواست ویزا معرفی شود.
تجارت باید حداقل در 2 سال از چهار سال کاری قبل از درخواست، گردش مالی حداقل 3 میلیون دلار استرالیا داشته باشد.
او همچنین باید حداقل 400000 AUD دارایی خالص همراه با وجوه حداقل 200000 AUD جمع آوری شده توسط شخص ثالث داشته باشد.
چگونه درخواست شود
در دعوتنامه، تمام دستورالعمل‌های نحوه ارسال درخواست شما وجود دارد. علاوه بر این، متقاضی باید هویت خود را ثابت کند و مدارکی در مورد کسب و کار و دارایی ارائه دهد. علاوه بر این، او همچنین باید مدارکی از اعضای خانواده که با او درخواست می کنند ارائه دهد.

اقامت استارت آپ نیوزلند

اقامت استارت آپ نیوزلند

نیوزلند سه نوع ویزا برای کارآفرینان ارائه می دهد.

ویزای کارآفرینی
این برنامه کارآفرینان را قادر می سازد تا از طریق ویزای کاری 12 ماهه در مرحله راه اندازی، کسب و کار خود را در نیوزلند ایجاد یا خریداری کنند. پس از بررسی نقاط عطف تجاری و پیشرفت، می توان ویزا را برای 24 ماه دیگر تمدید کرد. شرط حیاتی این ویزا حداقل سرمایه گذاری 100000 دلار نیوزلند است.

ویزای تاثیر جهانی
اگر یک کارآفرین بخواهد از طریق شرکت های استارت آپی تاثیر مثبت جهانی ایجاد کند، این برنامه ویزای ایده آل است. این از طریق یک برنامه کمک هزینه تحصیلی (Edmund Hillary Fellowship) است که به 400 نفر کمک می کند تا ایده های تجاری خود را معرفی کنند. حداقل سرمایه شخصی مورد نیاز 36000 دلار نیوزیلند برای حمایت از شما و خانواده شما در سال اول.

دسته اقامت کارآفرین
این برنامه برای کارآفرینان موفقی که مشاغلی با پتانسیل صادرات در نیوزلند ایجاد کرده اند مناسب است. این ویزا در دو دسته ارائه می شود: یکی دو ساله و دیگری شش ماهه.

برای ویزای دو ساله، متقاضی باید با موفقیت یک کسب و کار در نیوزلند ایجاد یا خریداری کند. علاوه بر این، تجارت باید برای کشور مفید باشد.
برای شش ماه ویزا، سرمایه گذاری حداقل 500000 دلار نیوزلند در شرکت و ایجاد سه شغل تمام وقت جدید برای شهروندان نیوزلند مورد نیاز است.
خدمات Entrepass سنگاپور
مجوز ورود سنگاپور در سال‌های اخیر، ورود کارآفرینان و ایجاد کسب‌وکار جدید در این جزیره را آسان‌تر کرده است. اقامت دو ساله را با امکان درخواست برای اقامت دائم در صورت تمدید آن ارائه می دهد.

شرایط
متقاضی باید توسط یک شرکت مستقر در سنگاپور با وثیقه قابل استرداد حداقل 3000 SGD حمایت شود.
هدف کسب و کار باید پرداخت حداقل سرمایه SGD 50,000 باشد.
یک طرح تجاری ارائه دهید
چگونه درخواست شود
برای درخواست، فرم درخواست و مدارک مورد نیاز برای درخواست EntrePass، از جمله یک پاسپورت معتبر و مدارک شغلی گذشته به زبان انگلیسی را پر کنید.